Theater on Tour gaat nog één keer helemaal LOS!

 

Dames en Heren, hou je VAST voor de spetterende voorstelling van LOS.

Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST. Meer informatie over LOS? Klik hier

Na de voorstelling van LOS gaat een heuse eeneiige drieling voor een spetterende afsluiting zorgen. DJ Triplets, te leuk om naar te kijken. Vol enthousiasme zorgen Jordao, Delano en Romario er voor dat je niet stil kunt blijven staan. We gaan nog een paar uurtjes los (tot 01 uur) op een mix van hedendaagse en back to the 80’s & 90’s muziek.

Datum
zaterdag 7 oktober

Aanvang
20.30 uur

Locatie
Het Parochiehuis – Herenstraat 15 – Breukelen

Prijs
12,50 voorstelling met aansluitende disco

Wil je deze show niet missen?

Reserveer dan snel je tickets via reserveren@theaterontour.nl Je krijgt dan een bevestiging per mail en je kaarten liggen dan klaar bij de kassa vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Let op, contant afrekenen, pinbetaling helaas niet mogelijk.

Kaartjes kunnen ook direct gekocht worden vanaf twee weken voor de voorstelling bij van Kantoorboekhandel van Kralingen, Herenstraat 4, 3621 AR Breukelen.